Diensten

Optimalisatie persluchtnetwerk

Optimalisatie van uw persluchtnetwerk, dat is onze specialisatie. Airsave levert uiteenlopende diensten om uw persluchtnetwerk te optimaliseren. Zo worden uw kosten beter beheersbaar, heeft u minder ongewenste stilstand en wordt uw CO2- uitstoot gereduceerd. Airsave werkt met vaste medewerkers en een flexibele schil, allen VCA-gecertificeerde, vakkundig opgeleide elektro- en werktuigbouwkundige monteurs. In nauwe samenwerking met u, als klant, realiseren we voor elk pneumatisch vraagstuk dé juiste oplossing.

Home-V2

Persluchtlekkagedetectie,
reparatie en nazorg

Persluchtlekkagedetectie, rapportage, reparatie, nazorg en uitvoer. Onze experts hebben de kennis en ervaring om precies dat verschil te maken waar u als klant het meeste aan heeft.

onderhoud

Correctief en
preventief onderhoud

Correctief en preventief onderhoud uitvoeren, alsmede het opzetten van een gedegen onderhoudsplan op maat voor uw organisatie. Met onze eigentijdse kijk op onderhoud krijgt u in een handomdraai beter grip op uw productieproces.

besturing

Industriële automatisering en paneelbouw

Industriële automatisering en paneelbouw op maat dragen bij aan een efficiënter productieproces en zorgen voor een hogere lijnperformance. Van conceptontwikkeling, engineering, tekenen en bouwen tot inbedrijfstellen. Airsave is uw partner.

Iso

Energie-audits, energiemetingen en boringen onder druk

Energie-audits, energiemetingen en boringen onder druk laten uitvoeren? Dan bent u bij Airsave aan hét juiste adres om de productieperformance van uw elektro-pneumatisch aangedreven proces significant te verbeteren of om de status van uw systeem cijfermatig in beeld te brengen.

nieuwbouw

Persluchtleidingsystemen

Persluchtleidingsystemen zijn cruciaal om alle eindgebruikers te voorzien van perslucht. Airsave geeft onafhankelijk advies over nieuwe en bestaande persluchtnetwerken in en buiten compressorruimtes, onderbouwd met harde meetcijfers. Alle prefab- en maatwerkoplossingen kunnen in eigen huis worden gerealiseerd.

advies

Onafhankelijk advies in de compressorruimte

Onafhankelijk advies geven en metingen uitvoeren in uw compressorruimte, is onze specialisatie. Hier worden de eerste  stappen gezet om ervoor te zorgen dat het opwekken van perslucht optimaal gebeurt. Start met een pre-audit conform ISO 11011.

 • 54565

  Onafhankelijk en niet-merkgebonden

 • 54565

  Turn-key projecten

 • 54565

  Gemiddelde ROI 7 maanden

 • 54565

  Online inzicht in voortgang lekkageproject

 • 54565

  Down-time verlagen

 • 54565

  Reductie in CO2

Meer weten?