Airsave en HedraTech Int. gaan met elkaar samenwerken. Hedratech Int is een agentschap en adviesbureau gespecialiseerd in producten, diensten en oplossingen voor de papier- en non-woven industrie. Vanuit het kantoor in Apeldoorn zijn zij hoofdzakelijk actief in de Benelux. Door de expertise en ervaring van Hedratech Int te combineren met de expertise van Airsave op het gebied van pneumatiek gaan zij samen werken aan een duurzame toekomst.  
 
Cleantech Tomorrow in Eerbeek
HedraTech Int. en Airsave kwamen met elkaar in contact tijdens het Cleantech Tomorrow Congres in Eerbeek op 4 april jl. Tijdens de Cleantech Battle won Pim zowel de publieks- als de deskundigheidsprijs en wist ook de financiële steun van de Rabobank binnen te slepen. De Rabobank stimuleert jonge duurzame en innovatieve ondernemers op Greentech gebied en dankzij hun bijdrage kon Pim zijn businessplan omzetten in de start van zijn eigen bedrijf Airsave.

Kruisbestuiving
De technologie en expertise van Airsave zijn heel breed inzetbaar. Pim Duterloo: “In principe overal waar perslucht wordt gebruikt. Belangrijke branches om ons in de toekomst op te gaan richten zijn transport & logistiek, food en zuivel. Via de samenwerking met HedraTech Int., een betrouwbare partner binnen de papierindustrie, willen we graag onze footprint binnen de papierindustrie verder vergroten om daar de primaire processen duurzamer en efficiënter te maken. Maar ook andersom hopen wij de expertise van HedraTech Int. te introduceren binnen andere branches zodat we elkaar kunnen versterken.

Voor meer informatie, neem hier contact met ons op of bezoek www.Hedratech.nl